Indesit ugradbena ploča IRD 2030 B

Stanje: Dostupno
SKU: IRD 2030 B


363.00 KM
290.40 KM Ušteda: 72.60 KM ( Za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje )

  • Brend: Indesit
Produzite garanciju za Vaše Indesit i Whrilpool proizvode klikom na ovaj link

Dostavljamo već od: 23.10.2024.

Otkrijte novi metar kulinarskog majstorstva s Indesit IRD 2030 B ugrađenom keramičkom pločom za kuhanje , koja svako kuhanje pretvara u užitak. Sa svojim elegantnim i modernim dizajnom, ova električna ploča za kuhanje savršen je dodatak svakoj kuhinji.

Napravljen od visokokvalitetnih materijala, Indesit nudi ne samo izuzetnu izdržljivost već i lako održavanje zahvaljujući svojoj glatkoj crnoj površini. Sa dvije zone grijanja koje nude 9 stupnjeva topline, možete precizno kontrolirati temperaturu kako biste svaki put postigli savršene rezultate.

Veličine zona za kuvanje su optimalno raspoređene, sa prednjom zonom prečnika 140mm i snagom od 1200W i zadnjom zonom prečnika 120/180mm i snagom od 1800W, što omogućava praktičnu pripremu raznih jela. Dužina priključnog kabla je 150 cm, što omogućava lako povezivanje na električnu mrežu.

Za dodatnu sigurnost, ploča je opremljena indikatorom preostale topline koji upozorava kada je površina još vruća nakon isključivanja. Ovo je posebno korisno u domovima sa malom decom, jer sprečava moguće opekotine.

Kontrola na dodir keramičke ploče dodaje još jedan nivo udobnosti i modernosti, omogućavajući lako i brzo podešavanje postavki laganim dodirom. To čini kuhanje ne samo ugodnijim, već i efikasnijim.

Dio kategorije keramičkih ploča za kuhanje , Indesit IRD 2030 B ima dimenzije (V/Š/D) 47/300/520 mm, što ga čini idealnim za svaku kuhinju, bez obzira na njenu veličinu. Uz garanciju od 24 mjeseca, možete biti sigurni u pouzdanost i kvalitetu ovog proizvoda.

Zamislite kako Indesit keramička ploča za kuhanje olakšava vaš svakodnevni život, omogućavajući vam da kreirate ukusna jela za sebe i svoju porodicu bez dodatnog napora. Za još više opcija i modela iz iste kategorije i marke, pogledajte Indesit keramičku ploču za kuhanje .

Idealna za zaposlene profesionalce ili porodice koje traže brza i efikasna rješenja za svoje kuhinje, ova radna ploča je dizajnirana da zadovolji potrebe modernog potrošača. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji i intuitivnoj kontroli, pogodan je kako za iskusne kuhare tako i za početnike u kulinarstvu.

U lancu trgovina ZORA shvaćamo da su kvalitet i funkcionalnost ključni za naše kupce. Zato nudimo proizvode poput Indesit IRD 2030 B ugrađene keramičke ploče za kuhanje , koji kombiniraju moderan dizajn, inovativne funkcije i pouzdanost. Otkrijte radost kuhanja uz tehniku ​​koja svaki kulinarski izazov pretvara u lak zadatak.

0.00

Prosječna ocjena

0%
0%
0%
0%
0%

Ocijenite ovaj proizvod

*Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana, te je potrebna u svrhu verifikacije autentičnosti kupca.

1 2 3 4 5
Budite prvi koji će ostaviti komentar za ovaj artikal
Naručivanje preko webshop-a Dostupno Za naše kupce, pored standardne dostave,
omogućeno preuzimanje u najbližoj poslovnici bez dodatnih troškova
Kupitehniku Nije dostupno Envera Šehovića 17, 71000 Sarajevo / +387 61 091 091
Zbog veoma širokog asortimana koji nudimo, moguća su odstupanja u prikazu dostupnosti artikla
kako na webshopu tako i u prodajnim objektima.
Preporučujemo Vam da nas kontaktirate kako bismo pronašli rješenje u slučaju nedostupnosti željenog artikla.

Cijene artikla na prodajnim mjestima mogu varirati zavisno od lokacije poslovnice, trenutnih akcija i ostalih uslova prodaje i formiranja cijena.