Live chat

Trenutno nismo online.

Kontaktirajte nas!
Prodaja - 061 091 091
Servis - 061 840 840

I'm offline

pon-pet 09:00h do 18:00h
sub 09:00h do 16:00h

Priključenje aparata

 

Specijalizirana smo firma u distribuciji kućanskih aparata. Svaki dan u domove naših kupaca dostavljamo razne vrste kućanskih aparata, gdje vršimo njihovo priključenje i puštanje u rad. Nastojimo da skratimo vrijeme između kupovine i puštanja u rad aparata, bez da razmišljate koga da angažujete za te poslove i čekate danima.                                       Isporuka & Priključenje, sve u isto vrijeme!

Priključenje izvodi stručno i osposobljeno dostavno osoblje, koje će vas ostaviti potpuno mirnima kada je u pitanju briga o tome da li je Vaš aparat ispravno priključen na električnu mrežu, plin ili vodovod. Potrebno je naglasiti da svako nestručno priključenje dovodi do oštećenja aparata i gubitak garancije na servis.

 
Priključenje pri dostavi
Montaža
Cijene usluga
Uvjeti priključenja
Koje vrste aparata priključujete? Mi priključujemo aparate bijele tehnike (samostojeće i ugradbene). Za gotovo sve aparate bijele tehnike koje prodajemo, osigurali smo profesionalno i sveobuhvatno priključenje i instaliranje. Za TV aparate osigurali smo uslugu postavke aparata na željeno mjesto i priključak na električnu mrežu.
Šta je sve obuhvaćeno ovom uslugom? Našom vrhunskom uslugom dobijate kompletan postupak i isporuke i priključenja. Naša dostavna služba će, nakon izvršene dostave i unošenja aparata, uraditi slijedeće: postavljanje aparata u prostoriji po izboru; odspajanje starog aparata i njegovo iznošenje iz Vašeg doma; priključenje novog aparata i spajanje na mrežu (eletro, vodovod, plin..); testiranje, da li aparat radi ispravno; odnošenje ambalaže proizvoda.
Da li mogu tražiti da se odmah aparat pusti u rad? Da, to je predviđeno našom dodatnom uslugom, kako bi ustanovili da li aparat radi ispravno. Kod određenih aparata, potrebno je pratiti upute prizvođača. Npr. za TV aparate je potrebno min. 1 h adaptiranja na temperaturu prostorije u kojem je postavljen aparat.
Da li je vaša dostavna služba kvalifikovana za priključenje aparata? Da! Naši uposlenici u službi za dostavu su prošli kroz intenzivne obuke našeg servisnog odjela, te su svi obučeni u vještini priključivanja aparta sa plinskim i električnih priključcima. Vaša sigurnost je naš prioritet!
Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: