Live chat

Trenutno smo online.

Kontaktirajte nas!
Prodaja - 061 091 091
Servis - 061 840 840

I'm online

pon-pet 09:00h do 18:00h
sub 09:00h do 16:00h

Dostava

 

Kupcima portala kupitehniku.ba osigurana je besplatna dostava svih kupljenih proizvoda. Osim dostave, dobijate i unošenje i priključenje aparata u Vaš dom. Mi dostavu ne uslovljavamo visinom vrijednosti kupljene robe.

 
Dostava
Rok dostave
Količina i težina
Minimalna vrijednost za dostavu
Koliko košta dostava i šta je sve obuhvaćeno? Potpuno je besplatna isporuka aparata i ostalog pribora, na mjesto priključenja u Vašem domu. Vršimo besplatno unošenje, priključenje i puštanje u rad aparata, te odvoženje otpadne ambalaže sa mjesta priključenja. Uvijek angažujemo tim od 2 dostavljača, za isporuke proizvoda koji po težini i obliku zahtijevaju pažljivost i sigurnost.
Kada će biti isporučeni moji proizvodi? Kupi tehniku posjeduje vlastiti logistički centar, sa transportnim vozilima. Vaši naručeni proizvodi će biti isporučeni od strane naše službe dostave unutar 48 h ili u vrijeme koje ste naknadno dogovorili sa našim prodajnim agentima.
Gdje vršite dostavu? Dostavu vršimo na cijeloj teritoriji BIH, bez obzira da li se radi o urbanom ili ruralnom području.
Šta sve dostavljate? Dostavljamo kompletan asortiman sa našeg web portala, bez obzira na vrijednost artikla.
Šta je bitno da provjerim prije isporuke aparata? Bitno je da provjerite informacije važne za našu Službu dostave, a to su: da li naše dostavno vozilo može prići mjestu isporuke, da li je stubište u kojem se nalazi Vaš stan dovoljno prostorno za unošenje gabaritnih proizvoda, da li su vrata od prostorija dovoljno široka i slično. Naš tim će se pobrinuti da pronađe sva moguća rješenja.
Kako mogu dobiti najnovije informacije o stanju isporuke? Možete pozvati naš Call centar na Viber broj 061 091 091 na dan isporuke, kako bi bili sigurni da se Vaša isporuka odvija po dogovoru.
Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: