Live chat

Trenutno nismo online.

Kontaktirajte nas!
061 091 091

I'm offline

pon-pet 08:00h do 20:00h
sub 09:00h do 16:00h

Kombinovani frižideri

Indesit frižider XI9T10XH

 
Šifra artikla: 88660 | Uporedi proizvod| Odštampaj

919,00 KM

Stanje na upit
 
 

Tehnički podaci

Inox60.0 × 200.0 × 65.5 cmA+SN.N.ST.T

Indesit Kombinovani frižideri

Indesit frižider XI9T10XH
 

Finansiranje

Uz besplatnu dostavu ovog aparata osigurali smo nekoliko načina plaćanja: shopping kartice za kupovinu na rate (UniCredit, Raiffeisen, Intesa SP i Sparkasse), kreditne kartice Master i Visa, te Internet plaćanje putem PayPal i E-pay platformi.

Iskazane cijene su isključivo za gotovinsko plaćanje. Na Vašoj adresi možete plaćati i karticama raznih banaka, putem mobilnog GPRS-a.

Više pojedinosti o načinima plaćanja i ostale informacije možete dobiti putem besplatnog broja 080 02 02 39.

Besplatna dostava
Besplatno priključenje
Rok isporuke 48h
5 godina garancije
Servis i dijelovi
 
 
Boja
Inox
Dimenzije aparata (ŠxVxD)
60.0 × 200.0 × 65.5 cm
Energetski razred
A+
Klimatski razredi
SN.N.ST.T
Police
3
Razina buke
38 dB
Ukupan obim
369 l
Dispanzer za led
Ne
Dispanzer za vodu
Ne
Sistem hlađenja
NoFrost
Dodatne karakteristike
Multi task zone, klizne police u frižideru, freezer openspace (mogućnost dodatnog prostora u zamrzivaču)
Display
Cool Care Zone, Multiflow
Total No Frost
Lokacija zamrzivačkog dijela
dole
Opis proizvoda
BOLJA KONZERVACIJA, VEĆA FLEKSIBILNOST

Efikasni, prostrani, elegantni, praktični i rapoloživi u različitim varijantama, hladnjaci Indesit su u stanju odgovoriti na svaku vašu potrebu i zadovoljiti sve zahtjeve u konzervaciji namirnica. Širok asortiman sistema hlađenja i različiti interfacei, kao i rapoložive ručke, pružaju fleksibilnost u upravljanju i estetici i daju vam sigurnost da uvijek imate kvalitetu, pouzdanost, trajnost i najbolji učinak u radu s potpunom brigom prema životnoj sredini.

ESTETSKI DRUGAČIJI
Svi hladnjaci su projektirani tako da izgledaju sasvim posebno. Jasne i esencijalne linije karakteriziraju vanjštinu hladnjaka novom estetikom, čineći je potpuno adaptiblinom u svakom ambijentu.

VRLO IZDRŽLJIVI
Pouzdanost hladnjaka Indesit garantiraju zahtjevni testovi koji simuliraju najekstremnije uvjete njegovog rada i rukovanja. Preko 10 crash testova, imitiraju sve načine transporta kako bi se garantirala kvaliteta prije isporuk; 100.000 otvaranja vrata hladnjaka i 30.000 otvaranaj vrata zamrzivača, potvrđuje veliku otpornost šarki. Otporne su i police koje mogu ponijeti preko 25 kg tereta,a da se pri tome ne deformiraju.

NO FROST
Sistem No Frost Air Control garantira jednaku temperaturu u svim dijelovima hladnjaka i time vam omogućava da u njemu slobodno raspoređujete namirnice. Uređaj Multiflow,“srce“ dinamičkog termo fluidnog sistema, stvara kruženje zraka oko polica. Na ovaj način,namirnice se čuvaju u najboljim uvjetima,okružene stalnim protokom hladnog zraka. Pored toga, sistem No frost spriječava stvaranje inja u hladnjaku i leda u zamrzivaču zbog čega ne morate vršiti periodična otapanja zamirzivača. Dotok zraka u hladnjaku je optimiziran, a podešena temperatura se puno brže dostiže: vrijeme rashlađivanja, nakon otvaranja hladnjaka,smanjuje se za oko 40% u odnosu na tradicionalni hladnjak.

Savjeti
*Postavite frižidere I zamrzivače na što hladnijem mjestu u kući (nikako u blizini šporeta radijatora ili bojlera). Hladniji prostor znači veću uštedu energije – svaki stupanj manje može smanjiti potrošnju električne energije i do 6%.
*Izbjegavajte izloženost frižidera i zamrzivača sunčevom zračenju.
*Prilikom postavljanja frižidera I zamrzivača, obavezno ostavite dovoljno prostora za prozračivanje između stražnjeg dijela uređaja i zida (oko 10 cm) kako ne bi došlo do pregrijavanja, a time i povećanja potrošnje el. energije.
*Termostat regulirajte na srednju poziciju. Niža temperatura ne znači nužno i bolje čuvanje hrane, a potrošnja energije može porasti i za 10-15%
*Standardna temperatura zamrzavanja je -18oC, a podesite li temperaturu za 1oC niže, možete povećati potrošnju el. energije i za 5%.
*Pri kupovini novog kućanskog uređaja potražite oznaku razreda energetske učinkovitosti proizvoda. Proizvodi su označeni slovima A, B, C, D, E, F, G. Uređaji s oznakom A troše najmanje energije.
Garancija
5 godina
 
 
Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: