Pošaljite svoj upit popunjavanjem ovog obrazca

*obavezna polja

Kontaktirajte nas!

I'm offline

pon-pet 08:00h do 20:00h
sub 09:00h do 16:00h

Kontaktirajte nas!
061 091 091

I'm offline

pon-pet 08:00h do 20:00h
sub 09:00h do 16:00h

Šta kažu o nama

Mašina za pranje i sušenje veša

Indesit perilica-sušilica IWDC 7125

 
Šifra artikla: 62524 | Uporedi proizvod| Odštampaj

863,00 KM

Stanje na upit
 
 

Tehnički podaci

Broj obrtaja centrifuge: 1200 obr/min · Broj programa: 16 · Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59.5 x 85 x 53.5 cm · Energetski razred: B

Indesit Mašina za pranje i sušenje veša

Indesit perilica-sušilica IWDC 7125
 
 
 
 

Finansiranje

Uz besplatnu dostavu ovog aparata osigurali smo nekoliko načina plaćanja: shopping kartice za kupovinu na rate (UniCredit, Raiffeisen, Intesa SP i Sparkasse), kreditne kartice Master i Visa, te Internet plaćanje putem PayPal i E-pay platformi.

Iskazane cijene su isključivo za gotovinsko plaćanje. Na Vašoj adresi možete plaćati i karticama raznih banaka, putem mobilnog GPRS-a.

Više pojedinosti o načinima plaćanja i ostale informacije možete dobiti putem besplatnog broja 080 02 02 39.

 
 

Obogatite vaš uređaj

 
 
Broj obrtaja centrifuge
1200 obr/min
Broj programa
16
Dimenzije aparata (ŠxVxD)
59.5 x 85 x 53.5 cm
Energetski razred
B
Kapacitet (Pranje)
7 kg
Kapacitet (Sušenje)
5 kg
Odgoda početka pranja
Da
Punjenje
Prednje punjenje
Razina buke

Dodatne karakteristike
Eco Time

Moguće je uštedjeti i više zahvaljujući opciji Eco Time. Kada upalite opciju Eco Time, možete prati do 3 kg malo zaprljanog sintetičkog ili pamučnog veša pri bilo kojem programu pranja a da pri tome štedite čak do 20% vode i struje u odnosu na regularne programe. Manja upotreba vode, naime, omogućava da se temperatura pranja brže dostigne – to dovodi do smanjenja potrošnje struje a veš je garantovano savršeno opran.
7kg pere, 5kg suši Mašina za pranje i sušenje veša, sposobna da opere i osuši do 5 kg pamučnog veša odjednom, štedeći vrijeme i energiju. Neosporna prednost u usporedbi sa drugim mašinama za pranje i sušenje veša, pri čemu je potrebno da oprani veš za sušenje bude podijeljen na dvije ture po 2 kg.

AUTOMATSKI PROGRAMI SUŠENJA

Automatski programi koji postoje kod elektronskih modela koriste senzore kako bi neprekidno provjeravali nivo vlage veša. Na taj način oni regulišu sušenje i zaustavljaju program kada je odjeća dostigla jedan od podešenih nivoa osušenosti: Za Peglanje, Pomalo vlažna odjeća, Odjeća spremna za odlaganje u ormar.


Opis proizvoda
EXPRESS WASH & DRY
Pomoću ovog programa odjeća će biti oprana i osušena za samo 45 minuta.
Posebnost ovog programa se ogleda u očuvanju boje opranih tkanina.
Automatski senzori unutar aparata, zaustavljaju bubanj u onom momentu kada je odjeća savršeno suha, osiguravajući time da odjeća ostane kao nova.
Savjeti
Uvijek odaberite program pranja rublja s najnižom temperaturom vode , ali da rublje bude kvalitetno oprano. Današnja sredstva za pranje rublja učinkovito uklanjaju nečistoće i pri nižim temperaturama pranja.
Ukoliko preskočite program predpranja uštedjeti ćete vodu i 0,2-0,6 kWh električne energije po jednom pranju.
Energetski je puno efikasnije pranje punog bubnja rublja, nego dva pranja do pola napunjenog bubnja. Pokušajte prati standardiziranu količinu rublja za određeni tip bubnja (5-6kg) jer se u slučaju preopterećenog bubnja rublje neće kvalitetno oprati dok će se u slučaju nedovoljno opterećenog bubnja nepotrebno trošiti energija.
Najvažnija ušteda prilikom sušenja rublja postiže se s dobro centrifugiranim rubljem, stoga bi centrifuga perilice trebala imati najmanje 1000 okretaja u minuti. Namještanjem centrifuge na 1600 okretaja/min možete kod sušenja uštedjeti i do 30% električne energije.
Ukoliko možete, izbjegavajte sušenje rublja u sušilicama, već ga sušite na zraku.
Prilikom sušenja rublja u sušilicama učinkovitost ciklusa će biti veća ako sušite rublje iste debljine.
Učinkovitost sušilica rublja osigurava i redovito čišćenje filtera.
Garancija
5 godina
 
 

Zadnji pogledani proizvodi

Hvala Vam!
Upravo ste dodali sljedeći proizvod u korpu: